2011.10.12.
10:58

Írta: RolFic

Első bejelentkezés...

rolfic.jpgElső körben magamat szeretném néhány szóban bemutatni nektek, hogy nehogy azt gondolja bárki is, hogy névtelenül szeretnék itt, hatalmas világmegváltó bejegyzéseket megosztani.

Pokornyik Roland vagyok és online marketing szakértőként / projekt menedzserként / üzletfejlesztési menedzserként dolgozom főállásban. Van egy csodás feleségem és egy gyönyörű kislányom, akik boldogan várnak haza. Szóval van miért élni, és küzdeni az életben.

Miben különbözöm, mint sok más online marketinges a piacon? Szerintem annyiban, hogy nem az a célom, hogy minden pillanatban eladjak valamit, hanem, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk egymásból és a szóban forgó üzleti lehetőségből.

Magamat egy vállalkozó szellemű fiatalnak képzelem - bár mindig öregítenek - aki nyitott szemmel járja a világot, új lehetőségek után kutatva, hátha egyszer megtalálja azt az üzleti lehetőséget, amiből egy nemzetközi szinten sikeres vállalkozást lehet felépíteni.

Azért kezdem el írni ezt az elég széles körű témával foglalkozó blogot, mert úgy gondolom, hogy fogok tudni olyan bejegyzéseket közzétenni, ami sokak számára érdekes lehet, és nem szeretnék kifejezetten csak az online marketingre szorítkozni, mert az is csak egy építő kocka ahhoz, hogy valóban sikeres legyen egy vállalkozás.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetrendek.blog.hu/api/trackback/id/tr63296977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása