2012.09.27.
08:22

Írta: RolFic

Feltámad a myspace.com?

Az elmúlt években teljesen kiment a köztudatból a myspace, ami 2005-től 2008 elejéig a világ leglátogatottabb közösségi oldala volt, ám a Facebook teljesen lenyomta és mára már a zenekarok nagy része is elköltözött tőlük.

A fenti ábrán látható, hogy nagyon megcsappant a látogatók száma, ami miatt a cég mérete és értéke is rohamosan csökkenni kezdett, mígnem 2011 júniusában Justin Timberlake és a Specific Media Group tulajdonába került az oldal (~35 Millió $-ért), akik bizonyára nagy tervekkel vették át az irányítást, és vágtak bele a munkába...

...mígnem 2012.09.25-én Justin Twitter profilján elpöttyintett egy videót az új myspace felületről:

Az új myspace, még inkább zenekarok számára lett kitalálva, és látszatra nem akar már mainstream közösségi oldal lenni (bár az is lehet, hogy tévedek). Kifejezetten tetszik a dizájn, még akkor is ha olyan mintha a Pinterestet vegyítették volna a Windows 8-al. Zenekarként tuti, hogy regisztrálnék az új MySpace-en, mert a régi is jól ki volt kitalálva, ez az új pedig ránézésre rendkívül kecsegtető!

DE elég lesz ez ahhoz, hogy a zenekarok ott hagyják a jól bejáratott Facebook rajongótáborukat és visszatérjenek a Myspace-re? Hát ez itt a kérdés, amire biztosan Justin Timberlake is tudni szeretné a választ!

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik az új felület?

Szólj hozzá!

Címkék: myspace közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetrendek.blog.hu/api/trackback/id/tr434804491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása