2012.06.21.
09:36

Írta: RolFic

Kindle Fire jönni Európa?

A Mashable értesülései szerint az Amazon Európában is elérhetővé teszi az Appstore-ját, amit ugyebár a Kindle Fire-el lehet kihasználni. Logikusnak tűnhet a feltételezés tehát, hogy Európában is szeretnék értékesíteni a Kindle Fire-t.

Az Amazon tabletje múlt év vége felé, egész pontosan 2011 November 15-én került a piacra, eszméletlen alacsonynak számító 199 $-os áron. Számítások szerint a gép legyártása önmagában többe került, mint a piaci ára, így hát az Amazon veszteséggel dobta piacra tabletjét. A cél teljesen egyértelműnek tűnt: versenyre akartak kelni az iPad-el, ami máig vezeti a tablet eladási listát.

Ha az USA-ban - ahol kifejezetten erős piaci szereplőnek számít az Amazon - nem sikerült megszorongatnia az iPad-et, nem hinném, hogy Európában sikerülhet, de várjuk ki a végét.

Az viszont valószínű, hogy magasabb áron lehet majd hozzájutni a Kindle-höz Európában, főleg kis hazánkban a 27%-os ÁFA miatt...

Szólj hozzá!

Címkék: amazon tablet kindle

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetrendek.blog.hu/api/trackback/id/tr564602087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása