2012.08.23.
14:03

Írta: RolFic

Az internet 10 éve - Infografika

Szerintem sokan emlékszünk még a betárcsázós 56K-s modem krehácsolására, a lassan letöltődő weboldalakra, amikből meglehetősen kevés is volt persze, a 'füstös' chat szobák varázsára és arra, hogy órákig eltartott 50 MB letöltése, főleg ha a kedves családunk egy tagja felvette a telefont és megszakadt a kapcsolat.

Igazi retró hangulat fogott el, és muszáj volt megosztanom veletek a Mashable által közzétett infografikát, ami rettentő jól szemlélteti, hogy mennyi minden változott az elmúlt 10 évben. Az biztos, hogy a teljes információs kultúra átalakult már most, de vajon hogyan fog kinézni egy ilyen infografika 2022-ben? :) Rajta lesz még a Facebook, vagy felváltja egy másik oldal? A hűtők, mosógépek is internetfelhasználónak fognak számítani? :)
...végtelen sok ilyen kérdést lehetne feltenni, de most inkább pillantsatok vissza 10 évet, és kommentben emlékezzetek meg a korai netes élményeitekről! :)

Szólj hozzá!

Címkék: internet online infografika

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetrendek.blog.hu/api/trackback/id/tr194727781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása