2012.06.14.
16:51

Írta: RolFic

Mit tud a fizetett Facebook poszt 5 dollárért?

Magyarországon még nem láttam hasonló tesztet, de a Social Media Today weboldalon már közzétettek egy nem reprezentatív kutatást arról, hogy mit is kap a pénzéért az aki a Facebook-on a 'promote' funkcióra kattintva egy kicsit felpörgeti a bejegyzését.

Ingyenes:

Fizetett (promoted post)

A következéseket levonva az látszik, hogy a promoted post hirdetés kb dupla annyi emberhez juttatta el az adott üzenetet. Érdemes viszont ezt a tanulságot fenntartásokkal kezelni, hiszen 2 különböző üzenetet tettek közre, különböző időben.

Szerintem próbáljátok ki, sok vesztenivalótok nincs, mert 5$ nem a világvége, ennyit azért minden valamire való cég hajlandó elkölteni kísérletezgetésre. Az viszont biztos, hogy én csak és kifejezetten olyan bejegyzésekből készítenék 'promoted post'-ot, amik valós, mérhető megtérülést hozhatnak!

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetrendek.blog.hu/api/trackback/id/tr354588403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása